Prihláška

Blog

Naši výtvarníci na výtvarnej súťaži "VÝTVARNÝ TALENT 2019" v Topoľčanoch

Naši výtvarníci na výtvarnej súťaži "VÝTVARNÝ TALENT 2019" v Topoľčanoch
Súťaže 16. apríl 2019
Celá naša škola žije umením. Na to aby sme si zmerali sily v tom čo vieme, pomáhajú aj súťaže. Tentokrát naši žiaci uspeli, hneď štyria.. :) čítajte ďalej..

Začiatkom apríla nás milo prekvapil e-mail, ktorý obsahoval výsledkovú listinu 6. ročníka výtvarnej súťaže  VÝTVARNÝ TALENT 2019. Tohtoročná téma súťaže bola „ČARY ČMÁRY“. Daná téma nám zrejme vyhovovala, v súťaži sme  získali hneď štyri ocenenia pre našich žiakov z výtavrného odboru Ars Akademy.

Do výtvarnej súťaže, ktorú vyhlásila Súkromná škola úžitkového výtvarníctva z Topoľčian, sa zapojilo 147 mladých autorov so svojimi 163 dielami. Vo svojej kategórií (kategória B – ZUŠ) sme súperili s ďalšími štyrmi školami. Medzi dielami boli zastúpené rôzne techniky ako napríklad kresba, maľba, grafika. Nechýbali koláže a ani keramika. Usporiadateľ súťaže vytvoril k súťaži aj milú výstavu.

Vernisáž výstavy "VÝTVARNÝ TALENT 2019" bola spojená s odovzdávaním cien pre víťazov.

  • Ars Akademy
  • Ars Akademy
  • Ars Akademy
  • Ars Akademy
  • Ars Akademy

Bol štvrtok 11.4.2019. Všetko sme dohodli a vybrali sme sa do Topoľčian. Boli sme si pozrieť si všetky súťažné práce a prebrať si zaslúžené ocenenia. Spomedzi našich žiakov sa vernisáže spojenej s oceňovaním víťazov mohla zúčastniť iba Dorotka. Ďalších žiakov zastúpili naše dve pani učiteľky. Spolužiakov a ich diela si poznáme, tak nebol najmenší problém nájsť ich medzi toľkým umením, čo nás veľmi potešilo. Príjemnú umeleckú atmosféru vernisáže doplnili dve spevácke vystúpenia žiačok Súkromného konzervatória Dezidera Kardoša, ktoré sídli v rovnakej budove ako Súkromná škola úžitkového výtvarníctva v Topoľčanoch.

Máme čas prijímacích pohovorov, tak keď máš chuť naučiť sa malovať a myslieť ako malý, veľký umelec. Prihlás sa ku nám.. tu všade nás nájdeš (odkaz na pobočky)

Informačný odkaz pre tohotoročné prijímačky pre nový školský rok 2019/20.(klikateľný odkaz)

ELEKTRONICKÁ PRIHLÁŠKA DO ZUŠ ARS AKADEMY

Ocenení žiaci:

Peter Szabó, Čudný ufo - tvor,

pobočka Bánovce nad Bebravou, p.uč. Zuzana Jedináková Dis.

..

Ars Akademy

Dorota Šutová, Super kočka,

pobočka Uhrovec, p.uč. Mgr. Dominika Debnárová

..

Ars Akademy

Tomáš Šimko, Čary - čmáry,

pobočka Dolné Vestenice, p.uč. Mgr.art Zuzana Ballaschová

..

Ars Akademy

Ema Šteinerová, Rozprávková sovička,

pobočka Bystričany, p. uč. Veronika Fábryová DiS

..

Ars Akademy

ELEKTRONICKÁ PRIHLÁŠKA DO ZUŠ ARS AKADEMY

Všetkým ocenením žiakov gratulujeme a prajeme veľa inšpirácií do ďalšej kreatívnej práce s ceruzkami, pastelkami, farbami a štetcami. 😊

text / Mgr. Dominika Debnárová, foto / Mgr. Dominika Debnárová

#arsakademy #umenienasspaja

Naspäť na všetky články
Chcem prihlásiť svoje dieťa do školy