Prihláška

Blog

Náš prvý školský "Sláviček" 2018

Náš prvý školský "Sláviček" 2018
Školské akcie a predstavenia 13. apríl 2018
Ľudmila: Dobrý deň, milí rodičia, milí hostia Janka: Dobrý deň, milé deti a ďakujeme za spoločnú pieseň, ktorou ste otvorili – spolu s vílou Muzičkou – toto pekné nedeľné popoludnie.

Ľudmila: Dovoľte nám privítať vás všetkých na našom malom Slávičkovi, ako sme si nazvali dnešné spoločné stretnutie pri ľudových piesňach. Mňa už asi všetci poznáte, ale dovoľte, aby som vám predstavila moju kolegynku a dnešnú moderátorku Mgr. Janku Bošanskú.
Janka: Tešíme sa, že ste prišli a že dnes sa znovu stáva populárnou aj ľudová pieseň, na ktorej sme všetci vyrástli. Budeme ju počuť v rôznych prevedeniach – sólovo, v dvojiciach i v trojici a hoci sa budem spievať o všeličom – o práci, o junáctve, o peniazoch, najviac budeme počuť o chlapcoch, o dievčatách a niektorí
sa nám veru už aj chcú ženiť. Veríme, že sa všetci dobre pobavíte a držme palce všetkým našim dnešným spevákom a speváčkam. Doprevádzať bude p. učiteľka Ľudmila Čahojová, ktorá dnešný program aj zostavila. A teraz už pozývam Sofinku Mišákovú, aby nám zaspievala pieseň Chodili chlapci k nám.

Text: Ľudmila Čahojová Dis.Art.

Ars Akademy

Ars Akademy

To boli úvodné slová, ktorými v nedeľu 8.apríla privítali pani učiteľky Janka a Ľudka našich rodičov na "Slávičkovi" 2018 v Sokolovni v Bánovciach nad Bebravou. Prehliadka našich najmenšich spevákov z materských škôlok na ktorých navštevujú hudobný odbor Ars Akademy v Bánoviciach nad Bebravou. Speváckym a hudobným svetom ich sprevádza naša pani učiteľka Ľudmila Čahojová Dis.Art.

Tešíme sa keď z "nás" vyrastú veľkí speváci. To bude ŠOU.. :)

Ars Akademy

Ars Akademy

ODKAZ NA CELÝ FOTOALBUM ZO SPEVÁCKEJ PREHLIADKY "SLÁVIČEK"

  • Ars Akademy
  • Ars Akademy
  • Ars Akademy
  • Ars Akademy
  • Ars Akademy

12. apríla 2018 sa uskutočnil 16. ročník prehliadky talentov v speve detských a ľudových piesní detí materských škôl okresu Bánovce nad Bebravou pod názvom  Zlatý slávik.

Ako tradične jeho realizátorom bola Materská škola na ulici J. A. Komenského v Bánovciach nad Bebravou.

Speváckej prehliadky sa zúčastnilo 26 detí vo veku od 3 do 6 rokov z 11 materských škôl okresu Bánovce nad Bebravou ( z MŠ Hollého, Komenského, Radlinského, 5. apríla, 9. mája, Hronského ... z obcí ..... MŠ Rybany, Veľké Držkovce, Timoradza, Dežerice, Horné Ozorovce).

V rámci prehliadky sa predstavili žiaci z hudobného odboru Ars Akademy pod vedením p. učiteľky Ľudmily Čahojovej.

Text: Božena Považanová, riaditeľka MŠ Komenského

Ars Akademy

Ars Akademy

Foto: A.Šebeňová

#arsakademy #umenienasspaja

Naspäť na všetky články
Chcem prihlásiť svoje dieťa do školy