Prihláška

Blog

Výlet výtvarníkov do galérie Miloša Alexandra Bazovského v Trenčíne

Výlet výtvarníkov do galérie Miloša Alexandra Bazovského v Trenčíne
Školské akcie a predstavenia 28. február 2018
Jarné prázdniny väčšina žiakov využila na oddych od každodenných školských povinnosti. Naši výtvarníci z Uhrovec a Bánovce nad Bebravou nelenili a jarné prázdniny si spestrili návštevou galérie M.A.Bazovského v Trenčíne.

Exkurziu do galérie Miloša Alexandra Bazovského v neďalekom Trenčíne navštívilo 22 žiakov z výtvarného odboru Ars Akademy. Po celý čas ich sprevádzali pani učiteľka Zuzka a Dominika. Návštevu galérie si nenechali ujsť aj niektoré maminy, či babičky a s radosťou sa spolu s nami išli užiť trochu kultúry.

Ars Akademy

Ars Akademy

Ars Akademy

Po všetkých výstavných priestoroch galérie nás sprevádzala galerijná animátorka Monika, ktorej touto cestou ďakujeme za zaujímavý a pútavý výklad, spestrený rôznymi hrami ako napríklad „obrazové pexeso“, ktoré deti veľmi bavili. Tiež pre nás pani Monika pripravila tvorivé dielne, kde naši šikovní žiaci mohli ukázať talent a nadanie, ktoré je ukyté v každom z nás. Diela, ktoré v dielničkách vznikli stáli za to, veď posúďte sami. (galériu so všetkymi fotkami nájdete v odkaze nižšie)

Ars Akademy

Ars Akademy

Ars Akademy

Ars Akademy

ODKAZ NA CELÝ FOTOALBUM Z NÁVŠTEVY GALÉRIE M.A.BAZOVSKÉHO V TRENČÍNE

Všetkým účastníkom, teda nielen žiakom ale aj babičkám a maminám sa návšteva galérie spojená s tvorivými dielničkami veľmi páčila a už teraz sa tešíme na ďalšiu návštevu niektorej z galérií v okolí.

Text: Mgr. Dominika Horáková

Foto: Mgr. Dominika Horáková

Ars Akademy

#arsakademy #umenienasspaja

Naspäť na všetky články
Chcem prihlásiť svoje dieťa do školy