Prihláška

Blog

Kvalifikovali sme sa na DanceStar World Finals 2018

Kvalifikovali sme sa na DanceStar World Finals 2018
Súťaže 18. máj 2018
23.-27. mája 2018 sa naši žiaci z tanečného odboru Ars Akademy z Bánoviec nad Bebravou zúčastnia svetového finále na medzinárodnej tanečnej súťaži DanceStar World Finals.

Základná umelecká škola Ars Akademy pôsobí v Bánovciach nad Bebravou už od roku 2007. Každoročne sa zúčastňujú naši tanečníci najmä slovenských tanečných súťaží. Tento rok sme išli vyskúšať naše šťastie na nominačnú súťaž DanceStar do Nitry. Marcový, nedeľný súťažný deň, ako akýkoľvek iný predtým. Šťastie nás neobišlo a večer sme odchádzali z Nitry s úžasným pocitom. Áno, našim tanečníkom z Bánoviec nad Bebravou spolu s ich pani učiteľkou Kamilou Švachovou sa podarilo o čom sme len snívali. Nominácia  na svetové finálne DanceStar World Finals do Chorvátska.

Samozrejme okrem ďalších a ďalších tréningov nastala chvíľa zamyslenia, ako to celé zorganizovať po všetkých stránkach.

V týchto dňoch máme už väčšinu organizácie za sebou. Ostáva nám dať do posledných tréningov čo najviac úsilia, aby naši absolventi tanečného odboru Ars Akademy hrdo prezentovali nielen školu, ale aj mesto Bánovce nad Bebravou.

Nakoniec Vás Srdečne pozývame na Záverečný Galaprogram Ars Akademy, ktorý sa uskutoční 21.5.2018 o 16.00 na  námestí Ľudovíta Štúra v Bánovciach nad Bebravou. Budete sa môcť pozrieť aj na tanečnú choreografiu s ktorou nás idú deti reprezentovať do Chorvátska už pár dni potom, 23.mája 2018. Držte nám palce! Veríme, že sa vrátime s dobrým pocitom, novými zážitkami a s plným vrecom nových tanečných skúseností.

PODPORILI NÁS:

Fatrafol a.s. , NOVESTA a.s., EKODIEL s.r.o., ETERNA s.r.o., DAP s.r.o, BAMI SK s.r.o., Penzión Dvorec s.r.o., EKA s.r.o., Autoškola Nova, Pedro SK, s.r.o., PE.NA. s.r.o., obec Haláčovce, pani Jane Galáčovej a okresná organizácia SMER SD a ďaľší, ktorým rovnako patrí naša srdečná vďaka.

Ars Akademy

Našu cestu a celý projekt podporil Trenčiansky samosprávny kraj.

Špeciálne poďakovanie za podporu patrí pánovi primátorovi Mariánovi Chovancovi a poslancom mestského zastupiteľstva z Bánoviec nad Bebravou.

PUSTI SI VIDEO..

Ars Akademy

Ars Akademy

Ars Akademy

Natočili o nás aj v bánovskej televízii..

#arsakademy #umenienasspaja #dancestar

Naspäť na všetky články
Chcem prihlásiť svoje dieťa do školy