Prihláška

Blog

Vianočné párty v Partizánskom vol.2

Vianočné párty v Partizánskom vol.2
Školské akcie a predstavenia 15. december 2017
Ďalšia paráda ešte s vianočnou atmosférou. Okrem tancovania a makania na tréningoch sa treba aj zabaviť. Tentokrát s deťmi z Partizánskeho. Z pobočky 4.ZŠ Veľká Okružná a pobočky OD PRIOR.

V Partizánskom je to úplne iná kapitola. Pani učiteľka Veronika učí deti na IV.ZŠ Veľká Okružná, kde sa zabávaju po svojom. Druhú tanečnú sálu by ste našli, aj nájdete na 3. poschodí OD PRIOR v Partizánskom kde deti učí pani učiteľka Kamča. Pozri video úlne dole. :)

Ars Akademy

Ars Akademy

Atmoška v OD PRIOR. Rodičia su v tomto mega, keď ide o deti treba sa činiť. Zákuskov a dobrôt bolo toľko, že by ich mal problém zjesť celý regiment. Veď viete, tanečníci si musia držať líniu, tak sa väčšinou krotili. :) Na počudovanie tento rok sme kapustnicu a punč vyrátali celkom presne a nezostalo nič. Už tradičná podpora a pomoc nechýbala naša pani učiteľka od výtvarníkov, Zuzka. Ak ste náhodou nevedeli. Výtvarný ateliér aj hudobné triedy klavíru a gitary sa nachádzajú na tom istom poschodí ako naši tanečníci. (3.posch OD PRIOR)

ODKAZ NA CELÝ FOTOALBUM Z VIANOČNEJ PÁRTY V OD PRIOR PARTIZÁNSKE

Ars Akademy

Ars Akademy

IV.ZŠ Veľká Okružná. Miesto kde usilovne pracujú naši tanečníci spolu s pani učiteľkou Veronikou. Majú svoju predstavu o vianočnej zábave, aj keď vôňa kapustnice a punču sa niesla naprieč všetkými sálami od Bánoviec nad Bebravou po Partizánske. Pozvanie prijal aj pán riaditeľ IV. ZŠ pán Juraj Guniš. Veríme, že každý odchádzal na sviatky v príjemnej nálade, veď tanečné darčeky sa rozdali. Ostávalo sa len tešiť na to, čo si deti nájdu pod stromčekom u seba doma..  :)

ODKAZ NA CELÝ FOTOALBUM Z VIANOČNEJ PÁRTY V IV.ZŠ VEĽKÁ OKRUŽNÁ

Ars Akademy

Ars Akademy

Sľúbené videjko z oboch párty v Ars Akademy z Partizánskeho.

#arsakademy #umenienasspaja

Naspäť na všetky články
Chcem prihlásiť svoje dieťa do školy